Om oss

Tjejen bakom Live Loud är jag, Zabina. Nu äntligen har jag fått möjlighet att leva ut min egna Live Loud-del som jag haft inom mig hela mitt liv men inte fören nu har den tagit plats i form utav unika smycken som jag designar och handtillverkar själv. Jag har alltid varit extremt pysslig, sparat på allt för att någon dag skapa en ny form utav det gamla. Jag har bott i piprensare, papper, lim och tejp, mitt hjärta har alltid slagit extraslag när jag gått förbi hobbybutiker och min fritid har varit att pyssla, pyssla har alltså varit min hobby sen jag kunde resa mig och min blöja upp och gå! Nu har jag tagit studenten och nått ett delmål i mitt liv, nu lever jag i min dröm av skapande, och jag skapar inte bara för mig själv jag skapar till dig.

Det jag vill att du ska känna med Live Loud smycken är att du ska kunna ta fram din Live Loud-del i dig, med ett halsband fullt utav kedjor i alla dess former kanske gör din Live Loud-helg eller ett par små hjärtörhängen kanske gör din arbetsoutfit till Live Loud-vardag – Lev stort, glatt och vackert.

I Live Loud smycken ska du kunna känna dig levande, känna dig som snyggast! Så kliv in i mitt täta pärllandskap av smycken, lev hejdlöst, lev det här och nu LIVE LOUD!

I mina smycken blandar jag material som läder, nickelfria metaller sötvattenspärlor och ädelstenar!

Med vänliga hälsningar Zabina Traneskog.